MaatschapWij alle NLBurgers samen

MaatschapWij nlontwikkeld.nl

 

 

Waarom maatschapWij

Nederland kan door maatschapwij mooier en beter! Onderwijs moet aansluiten op de eisen van de tijd, zorg moet veel meer maatwerk worden, de economie moet bijdragen aan een betere wereld in plaats van de planeet te verwoesten en de kloven in onze samenleving moeten kleiner worden, niet groter.

Er ligt geen blauwdruk klaar en naar anderen wijzen helpt niet. We moeten het zelf doen, samen. Er is veel om je zorgen over te maken, maar er gebeurt ook al heel veel om de maatschappij te verbeteren. MaatschapWij maakt dat zichtbaar. Door gewone mensen en bijzondere initiatieven in de spotlight te zetten, successen te vieren en jou te inspireren ook in actie te komen.

Hier een mooi MaatschapWij voorbeeld

Wie wij zijn

MaatschapWij is een inspiratieplatform om Nederland socialer en duurzamer te maken. We zetten change makers, actieve burgers, rebelse ambtenaren en betekenisvolle ondernemers in de spotlights. Samen maken #WIJ Nederland elke dag een stukje mooier. Laat je inspireren en deel mee, denk mee, doe mee.  MaatschapWij heeft geen politiek of winstoogmerk en wordt gefinancierd vanuit De Publieke Zaak. 

NL Ontwikkeld doet ook mee met MaatschapWIJ – NL Ontwikkeld    

Aanvulling NLontwikkeld.nl. Bovenstaande bijlage komt via maatschapwij  Geen probleem als je deze informatie gebruikt maar zet de naam van de site er wel bij. Wees je bewust dat jij al de informatie die je hier kunt vinden kan delen in jouw omgeving. Spreek hier over en deel het in je netwerk en social media. Jij kunt jouw omgeving helpen ontwikkelen ze informeren en laten nadenken over thema’s die ze niet iedere dag via de radio/tv/krant meekrijgen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.