De uitdaging: Vertrouwen in ons

Vertrouwen nlontwikkeld.nl

 

De uitdaging: Vertrouwen in ons

 

Vertrouwen in ons is wel eens moeilijk of onduidelijk in deze wereld. Er zijn van die momenten in het leven dat je terug moet naar de basis. Wij leven in een maatschappij die nooit stilstaat en 24/7 door draaft. Maar wat is de waarde en winst van altijd maar doordraven?

Wij en zij je ontkomt er niet aan om steeds weer met de kloof geconfronteerd te worden. De media staat er bol van en de sociaal media doet ook goed mee, hoe is dat in jouw werk en sociale omgeving.

 

TOEKOMST

Links en rechts, wij en zij volgens sommige is dat onze toekomst. Gelukkig begrijpen steeds meer mensen dat links en rechts vooral over oude mannen met stropdassen gaat. Wij en zij is ook zo leuk om mensen tegen elkaar uit te spelen. Doen we dat met onze kinderen ook? Nlontwikkeld.nl heeft als basis gedachten WIJ de Burgers van Nederland, alle Burgers van dit mooie land.

WIJ Burgers van Nederland kunnen elkaar alleen in het midden ontmoeten, in het oog van de storm is altijd rust. Tijd om het vertrouwen in ons en elkaar te herstellen. Het midden is niet saai, suf of middelmatig, maar juist een trillende balans door de communicatie tussen al de stromingen.

 

EEUWIGE GELIEFDE

Ik liep met mijn eeuwige geliefde op een koude vrijdagmiddag door de duinen in goed gezelschap. Een stiltewandeling met de vraag om te focussen op Vertrouwen vanuit het hart, met de opdracht de weg die wij liepen te beschrijven.

Ik zag een breed vaak belopen pad met aan beide zijden verwilderde natuur. Soms ook beschadigde natuur, dat komt in de natuur vaker voor je kunt dat ook ontwikkeling noemen.

 

VANUIT HET HART

Mijn vertrouwen in het brede pad was groot en dat verwonderde mij ook weer. Was het een wake-up call, mij te laten inzien dat er vanuit het hart heel veel vertrouwen is in ons.

Een steeds grotere groep mensen begrijpt dat wij andere keuzes moeten gaan maken. Links, rechts, wij of zij, wie van jullie wil dit soort politieke of bedrijfsmatige onzin aan je eigen kinderen vertellen.

Maak jij je eigen keuzes in het leven, vertrouw in ons en daarom ook weer in jezelf en jouw omgeving. Jouw kinderen zullen je dankbaar zijn.

 

Wees je bewust dat jij al de informatie die je hier kunt vinden kan delen in jouw omgeving. Spreek hier over en deel het in je netwerk en social media. Jij kunt jouw omgeving helpen ontwikkelen ze informeren en laten nadenken over thema’s die ze niet iedere dag via de radio/tv/krant meekrijgen. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste bijdragen bij NLontwikkeld. Vul je gegevens in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Deze teksten mag je delen natuurlijk zet nlontwikkeld.nl er wel bij Cor van der Kaaij 2017-01-30

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.